DEME sleept verschillende nieuwe contracten in de wacht voor bagger- en landwinningswerken in India en de Malediven. De totale waarde van deze contracten loopt op tot ongeveer 100 miljoen euro.

Download PDF

DEME haalt verschillende contracten binnen in India en de Malediven

27 januari 2017
Baggerwerken, milieu, offshore & infra

In India werden verschillende nieuwe projecten aan DEME gegund, waaronder baggerwerken voor fase 2 van Project Seabird, dat in joint venture met L&T werd ingediend. Dit project in Kawar, aan de westkust van het land, betreft één van de grootste marinebasissen in India. DEME zal ook onderhoudsbaggerwerken uitvoeren aan het toegangskanaal naar de haven van Kawar in opdracht van het “Directorate of Ports” van Karnataka.

DEME keert ook terug naar de Malediven voor belangrijke landwinningswerken in Emboodhoo Lagoon in het Zuid Male Atol. Daar worden tien eilanden aangelegd voor de ontiwkkeling van high- end toeristische infrastructuur.

 

Pierre Potvliege, Area Director Indisch Subcontinent: “DEME en dochteronderneming International Seaport Dredging hebben een stevige positie weten te verwerven op het Indische Subcontinent. Deze nieuwe contracten in India en de Malediven bevestigen onze sterke reputatie in de regio als betrouwbare en efficiënte partner voor zelfs de meest complexe en technisch uitdagende projecten.”

Voor bijkomende informatie:
Vicky Cosemans
DEME Communications
+32 3 250 59 22 
cosemans.vicky@deme-group.com