Om terug een veilige wissel van bemanning aan boord van bagger‐ en offshoreschepen te waarborgen tijdens de COVID‐19 pandemie zet DEME vanaf dit weekend een hotelschip in voor pre‐quarantaine. Het schip ligt aangemeerd in Oostende.

Lees verder :

Download PDF

DEME zet hotelschip in voor pre‐quarantaine en veilige wissels van scheepsbemanning

8 april 2020
Baggerwerken, milieu, offshore & infra

Over DEME

DEME is wereldleider in de zeer gespecialiseerde domeinen van baggerwerken, waterbouwkunde en milieusanering. Het bedrijf kan bogen op meer dan 140 jaar kennis en ervaring en heeft in de loop van zijn geschiedenis als koploper in innovatie en nieuwe technologieën altijd een baanbrekende aanpak gehanteerd.

DEME’s visie is erop gericht te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen aan te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, een groeiende bevolking, vermindering van CO2-emissies, vervuilde rivieren en bodems en de schaarste van natuurlijke hulpbronnen. De activiteiten van DEME vinden hun oorsprong in de kernactiviteit baggerwerken, maar de portefeuille is in de loop der jaren sterk gediversifieerd, met onder meer baggerwerken en landwinning, oplossingen voor de offshore energiemarkt, onderzeese oplossingen en milieuoplossingen.

DEME heeft zijn wortels in België, maar is sterk aanwezig op alle zeeën en continenten van de wereld en is actief in meer dan 90 landen. Het bedrijf kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals over de hele wereld. Met een veelzijdige en moderne vloot van meer dan 100 schepen, gesteund door een breed gamma hulpuitrustingen, kan het bedrijf oplossingen bieden voor zelfs de meest complexe projecten.

Media contactpersoon DEME:

Vicky Cosemans, Head of Communications DEME Group
cosemans.vicky@deme-group.com
T: +32 3 250 59 22