DEME Offshore heeft met succes twee van de drie offshore substationplatformen (OSP) geïnstalleerd voor het windmolenpark Moray East in de Moray Firth in Schotland. Ondertussen vordert ook het plaatsen van de jackets met 20 die reeds werden geïnstalleerd.

Lees verder :

Download PDF

Succesvolle installatie van twee offshore substationplatformen en 20 jackets vormt een belangrijke mijlpaal voor het offshore windmolenpark Moray East

18 augustus 2020
Baggerwerken, milieu, offshore & infra

Over DEME
DEME is wereldleider in de gespecialiseerde domeinen van baggerwerken, oplossingen voor de offshore energie-industrie en inframariene en milieuwerken. Het bedrijf heeft meer dan 140 jaar kennis en ervaring. Als toonaangevend bedrijf in innovatie en nieuwe technologieën heeft DEME steeds een pioniersrol vervuld.

DEME’s visie is erop gericht te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen aan te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, een groeiende bevolking, vermindering van CO2-emissies, vervuilde rivieren en bodems en de schaarste van minerale grondstoffen.

DEME heeft zijn wortels in België, maar is sterk aanwezig op alle zeeën en continenten van de wereld en is actief in meer dan 90 landen. Het bedrijf kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals over de hele wereld. Met een veelzijdige en moderne vloot van meer dan 100 schepen, gesteund door een breed gamma hulpuitrustingen, kan het bedrijf oplossingen bieden voor zelfs de meest complexe projecten.

DEME realiseerde in 2019 een omzet van 2,62 miljard euro.
www.deme-group.com

Contact:
Vicky Cosemans, Head of Communications van DEME Group
cosemans.vicky@deme-group.com T: +32 496 588 645