ZWIJNDRECHT – Wim Biesemans gaat aan de slag bij de Belgische bagger- en marine milieugroep DEME. Als algemeen directeur van DEME Concessions treedt Biesemans toe tot het management team van DEME. Hij wordt verantwoordelijk voor alle concessieactiviteiten op het vlak van infrastructuur, hernieuwbare energie (offshore wind en getijden- en golfenergie) en marine grondstoffen. 

Download PDF

Wim Biesemans wordt CEO DEME Concessions

5 november 2015
Baggerwerken, milieu, offshore & infra

De hernieuwbare energiesector is Wim Biesemans alvast niet onbekend. Als CEO van Parkwind werkte hij mee aan de ontwikkeling van de offshore windparken Belwind, Northwind en recent ook Nobelwind. Voorheen werkte hij als CFO voor diverse retail bedrijven zoals Colruyt en Lidl en als senior audit manager bij EY en Arthur Andersen.

Wim Biesemans, CEO DEME Concessions: “Ik heb het geluk gehad steeds te kunnen werken voor groeiende bedrijven of voor opstartprojecten met potentieel. Ik bouw graag aan sterke teams om samen te groeien. Dat verwacht ik ook te kunnen met het ganse ondernemersteam van DEME. Ik zoek naar uitdagingen waar ik het verschil kan maken”.

Alain Bernard, CEO DEME Group: “Met Wim Biesemans verwelkomen we een sterke teamspeler die de know-how en kunde heeft om het DEME Concessions departement voort uit te bouwen”.

In de komende maanden zal Marc Maes de DEME Concessions dossiers geleidelijk overdragen aan Wim Biesemans. DEME wenst Wim Biesemans alle succes toe met de nieuwe uitdaging en bedankt Marc Maes die DEME Concessions heeft uitgebouwd tot een sterke pijler binnen de DEME Groep. 

Meer info:
Marleen Vanhecke 
Communications DEME Group
M + 32 486 49 01 09
vanhecke.marleen@deme-group.be 

Ann Wittemans
Communications DEME Group
M +32 470 88 04 71
wittemans.ann@deme-group.be